HET BESTE EVENEMENT

ORGANISEER JE OP DE BESTE LOCATIE

Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dé locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties. Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen.

PROGRAMMA OP MAAT

Voor gezelschappen is het complete schip het gehele jaar beschikbaar op een datum naar uw keuze. Het programma wordt afgestemd op uw wensen.

Bel of mail ons voor meer informatie. Bij alle mogelijkheden staat één ding vast:

een reis met De Majesteit is een belevenis om nooit te vergeten.

Vraag offerte aan

BOOTHUUR

Reserveren kunt u 365 dagen per jaar, 7 dagen per week.

Overdag of ’s avonds. De boothuur is afhankelijk van het aantal gebruiksuren en de vertrekhaven. De thuishaven is aan de Maasboulevard te Rotterdam. Hier kunt u gratis parkeren in de avonduren en in het weekend. Bel of mail ons voor een aanbieding op maat.

Culinair genieten

Onze chef-kok werkt uitsluitend met dagverse producten van het land en uit zee.

Bekijk de suggesties in het scheepshandboek. De prijzen zijn exclusief BTW.

Entertainment

De mogelijkheden zijn oneindig! Uw wensen gecombineerd met onze creativiteit, kennis en betrokkenheid maken van uw evenement een bijzondere en geslaagde belevenis.

IMPRESSIE FILMPJE

HET FEEST KAN BEGINNEN

Blader het scheepshandboek door en maak uw keus. Of het nu gaat om een zakelijk of een feestelijk evenement; nagenoeg alles is mogelijk.

In goed overleg zorgen wij voor een perfecte ontvangst van uw gasten.

Scheepshandboek