Evenement op maat

Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dé locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties.
Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen.

 

Voor gezelschappen is het complete schip het gehele jaar beschikbaar op een datum naar uw keuze. Het programma wordt afgestemd op uw wensen.

 

Wat voor evenement u ook organiseert. Het is allemaal mogelijk op Raderstoomboot De Majesteit. Van vergadering tot congresdiner, van verjaardag tot bruiloft, van productpresentatie tot fusie. Samen met u stellen wij het programma samen en adviseren wij u graag verder. Reserveren kunt u 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. De boothuur is afhankelijk van het aantal gebruiksuren en de vertrekhaven. De thuishaven is aan de Maasboulevard te Rotterdam. Hier kunt u gratis parkeren in de avonduren en in het weekend.

Culinair genieten

Onze chef-kok werkt uitsluitend met dagverse producten van het land en uit zee. Alle gerechten worden vers aan boord bereid. Bekijk onze suggesties in het scheepshandboek. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen. In goed overleg zorgen wij voor een perfecte ontvangst van uw gasten. Wij nemen u de organisatie uit handen. Steek dus gerust van wal met Raderstoomboot De Majesteit.

 

Entertainment

Varen met Raderstoomboot De Majesteit betekent voor onze gasten pure ontspanning. Wilt u wat extra’s? Dat kan! De mogelijkheden zijn oneindig! Uw wensen gecombineerd met onze creativiteit, kennis en betrokkenheid maken van uw evenement een bijzondere en geslaagde belevenis.

ONZE GASTEN AAN HET WOORD

Ook een evenement op maat?

Wij staan voor u klaar!