Boothuur

Vanaf de thuishaven Rotterdam (Maasboulevard) bedraagt de boothuur € 5.500,00 exclusief 9% BTW voor 4 aaneengesloten gebruiksuren en is inclusief havencruise. Heeft u meer tijd nodig, of wilt u uw gasten elders ontvangen? Wij doen u graag een aanbieding op maat. Voor een stilliggende party (niet-varend) hanteren wij een ander tarief. Graag gaan we met u in gesprek om de diverse mogelijkheden te bespreken.

 

Kleine en grote gezelschappen zijn ook van harte welkom bij onze all-inclusive dinnershows.

 

Aan boord van De Majesteit maakt u deel uit van een fascinerend schouwspel. Het uitzicht op de stoommachine, een wonder der techniek, geeft een ongekend gevoel van rijkdom. Niet minder dan 750 paardenkrachten zorgen voor de geruisloze aandrijving van de reusachtige, beweegbare schoepenraderen (Morgan patent). Zij kunnen het schip opstuwen tot een snelheid van maar liefst 25 kilometer per uur.

 

Op Raderstoomboot De Majesteit werken we mee aan een duurzame wereld waar mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn, zodat we de aarde niet uitputten. Hiervoor zijn we onderscheiden met de Groene Pluim duurzaamheidsaward.

 

Er wordt 12.000 liter onder stoom gebracht, voordat De Majesteit kan gaan varen. De machinist begint zijn werkzaamheden al drie dagen van te voren om dit te bewerkstelligen.

 

Hier vindt u meer informatie over Varen onder Stoom. 

Komt u met ons kennismaken?

Neem snel contact op!

    LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.