Varen onder stoom

Varen onder stoom

Aan boord van De Majesteit maakt u deel uit van een fascinerend schouwspel. Het uitzicht op de stoommachine, een wonder der techniek, geeft een ongekend gevoel van rijkdom. Niet minder dan 750 paardenkrachten zorgen voor de geruisloze aandrijving van de reusachtige, beweegbare schoepenraderen (Morgan patent). Zij kunnen het schip opstuwen tot een snelheid van maar liefst 25 kilometer per uur. En u kunt het allemaal meemaken. Live!

Culinair

Beneden in de kombuis buigen de Chefkok en zijn brigade zich over de nieuwste gastronomische surprises. Met behulp van de telescopische buffetlift worden die op zeer verrassende wijze aan u gepresenteerd. Een spektakel!

Entertainment

Aan entertainment worden – terecht – steeds hogere eisen gesteld. Ze bepalen mede het succes van uw evenement.
Vandaar dat u via De Majesteit een beroep kunt doen op diverse gedreven entertainers en artiesten die uw gelegenheid nog meer impact meegeven.

Facts & Figures

Lengte: 82 meter
Breedte: 15,65 meter
Diepgang: 1,30 meter
Stoommachine: 750 pK
Snelheid: 25 km/h
Stroomvoorziening: 220v, 380 v, 2×275 kva

Belangrijke punten

  • Rolstoel toegankelijk
  • Klimaatbeheersing
  • Panoramisch uitzicht
  • Groot zonnedek
  • Dubbele beglazing
  • Van alle gemakken voorzien

Stoommachine

De majestueuze 750 PK stoommachine en de aandrijving van de reusachtige schepraderen zijn prachtig zichtbaar vanaf het hoofddek. Alles aan boord getuigt van een vurige passie voor stoomvaart.

Stoomorgel

Er zit muziek in De Majesteit. Letterlijk, want aan boord is een heus stoomorgel te vinden. Het unieke instrument is bedacht en gebouwd door Wijnand Key. Stoomorgels hebben een lange historie, die terugvoert naar Amerika in het jaar 1856. Het nieuwe stoomorgel staat bovenop het dek en is puur entertainment.

GPS

De route en snelheid van het schip kan tijdens de vaart gevolgd worden op twee beeldschermen.

Veiligheid

Het schip voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Aan boord bevinden zich gediplomeerde bedrijfshulpverleners alsmede een gekeurde defibrillator (AED).

Duurzaamheid

Op Raderstoomboot De Majesteit werken we mee aan een duurzame wereld waar mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn, zodat we de aarde niet uitputten. Hiervoor zijn we onderscheiden met de Groene Pluim duurzaamheidsaward.

Goede doelen

De Majesteit steunt als bedrijfsvriend al heel lang het Sophia Kinderziekenhuis en doneert onder andere jaarlijks de Doe Een Wens Stichting.

Altijd de juiste bestemming

Met Raderstoomboot De Majesteit geeft u uw evenement altijd de juiste bestemming. Voor elk feestelijk en zakelijk doel staan wij, uw organiserend team, de voltallige bemanning en de keukenbrigade geheel tot uw beschikking: 365 dagen per jaar, 7 dagen per week.

 

Zowel voor kleine gezelschappen vanaf twee personen als voor grote gezelschappen creëren we exclusieve belevenissen waarover nog lang zal worden nagepraat. Laat u (opnieuw) verrassen door De Majesteit. Bel gerust naar 010 414 67 44 voor meer informatie of een pasklaar advies.

Ook varen onder stoom?

Neem snel contact op!

    LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.