Zakelijke evenementen

Vergaderingen, jubilea, productpresentaties, afscheidsfeesten, personeelsfeesten, congresdiners, recepties en ga zo maar door. Op Raderstoomboot De Majesteit zijn voldoende mogelijkheden om uw zakelijk evenement te laten slagen.

 

Voor de organisatie van uw bedrijfsevenement zijn een goede voorbereiding, een strakke organisatie, een perfecte uitvoering en een soepele uitwerking essentieel. Uw gasten zullen een varende locatie met haar monumentale salons lang onthouden. Wij nemen de hoge eisen die u stelt serieus en dat blijkt uit de vele opdrachtgevers waarvoor wij eerder een bedrijfsevenement hebben verzorgd. Goed relatiebeheer en het aanhalen van banden, waar kan het beter dan op het water? De trossen los, stoom op de ketel, de wind in de haren en dan is er alle gelegenheid om elkaar uitgebreid te spreken.

 

Raderstoomboot De Majesteit biedt een unieke combinatie van culinaire heerlijkheden, sfeer en uitgebreid entertainment. Dit alles tijdens een prachtige cruise door de havens van de grootste havenstad van Europa: Rotterdam.

 

Tevens is het mogelijk om een andere op- en afstaplocatie te kiezen, neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Neem snel contact op!

    LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.