Showboot

Showboot de Majesteit; volop genieten in stijl

 

Non stop show, sprankelende glitter& glamour, en een fabuleuze verzorging. Welkom op onze showboot De Majesteit. Vier samen met ons uw onvergetelijke evenement. Zowel een zakelijke als feestelijke invulling van uw dag of avond is mogelijk op onze showboot. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw vrienden verwennen, relaties fêteren, collega’s de waardering geven die ze verdienen, uw jubileum of verjaardag vieren of zelfs bij ons in het huwelijksbootje stappen. Geniet van een vaart in Koninklijke stijl en geef uw dag een gouden randje op showboot De Majesteit.

 

Showboot De Majesteit

 

Een exclusieve vaart in een Koninklijke ambiance maakt u op onze imposante showboot De Majesteit. Prinsheerlijk genieten op één van de meest van de grootste en meest luxueuze raderstoomboten van Europa. Sinds 1999 is onze Majesteit perfect gerestaureerd, zodat u in luxe in nostalgische sferen kunt verkeren. De thuishaven van onze Majesteit is Rotterdam, vanuit daar vertrekken we ook iedere twee weken voor een rondvaart tijdens onze spetterende, compleet verzorgde Showboat Party’s. Met een kleine of grote groep heerlijk ontspannen op onze showboot. Tijdens de rondvaart doen we havens als Schiedam, Spijkenisse, Barendrecht en Maassluis aan.

 

Besloten feest op onze showboot

 

Voor een besloten feest is het ook mogelijk de showboot af te huren. Onze crew verzorgt voor u dan een onvergetelijke dag. Wilt u een themafeest geven? Of zelf een feest samenstellen? Graag denken we samen met u na over de perfecte invulling van uw evenement. Van de uitnodigingen tot het afscheidspresentje, met veel plezier nemen wij de organisatie uit handen. Graag vertellen wij u over de mogelijkheden. Als u het aanvraagformulier invult, nemen wij contact met u op.

 

Ook een evenement op maat?

Wij staan voor u klaar!

LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.