De Majesteit | Personeelsfeest
Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dé locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties. Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen of gewoon voor een fijn avondje uit!
21904
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21904,page-parent,woocommerce-no-js,tribe-no-js,,select-theme-ver-3.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Personeelsfeest;

bijzondere varende locatie Raderstoomboot de Majesteit

Bijzonder personeelsfeest op onze historische Raderstoomboot

 

Een bijzondere locatie voor personeelsfeesten; Raderstoomboot De Majesteit. Een warm welkom aan boord van onze prachtige, geheel gerestaureerde varende feestlocatie. Vanuit Rotterdam verzorgen wij regelmatig memorabele personeelsfeesten, geniet op Koninklijke wijze van een tot in de puntjes georganiseerd personeelsfeest.

Trossen los, wind in de haren tijdens onze memorabele personeelsfeesten

 

Graag nemen wij u mee op een onvergetelijke haventocht, waarbij we langs veel bijzondere havens zoals Spijkenisse en Vlaardingen varen. Trek uw feestelijke kleding aan, en geniet van de fameuze grandeur van het varen op stoom. Graag organiseren wij uw personeelsfeest tot in de puntjes, met wervelend entertainment, tongstrelende buffetten, een fantastische crew en veel bijzondere verrassingen tijdens het feest.

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Sfeervolle live muziek
  • Adembenemende dansshows
  • Dolkomisch theater
  • Betoverende table- magic

Rondleiding aan boord en meer informatie

Graag geven wij u een rondleiding aan boord en geven u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden tijdens personeelsfeesten. Wanneer u ons contactformulier invult, maken wij graag een afspraak met u. Graag tot ziens op De Majesteit.

Toon Meer
X

--

--

Evenement Details

...

Meer
Evenement Organisator --
X