De Majesteit | Personeelsfeest Rotterdam
Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dé locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties. Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen of gewoon voor een fijn avondje uit!
21975
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21975,woocommerce-no-js,tribe-no-js,,select-theme-ver-3.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Een uniek Personeelsfeest in Rotterdam

Laat uw Personeelsfeest in Rotterdam door ons organiseren

 

Wij organiseren graag voor u een onvergetelijk personeelsfeest in Rotterdam op de sfeervolle Raderstoomboot De Majesteit. De raderboot is een gerestaureerd schip uit de jaren ‘20 waarop wij regelmatig voor klanten en organisaties personeelsfeesten organiseren. Wees origineel en kies voor een personeelsfeest op een unieke en sfeervolle locatie. Op Raderstoomboot de Majesteit heeft u de mogelijkheid om uw collega’s beter te leren kennen in de mooie omgeving van de Maas. Tegelijkertijd is genoeg entertainment en lekker eten aanwezig. Volgens ons zijn dit alle ingrediënten voor een onvergetelijk personeelsfeest in Rotterdam.

De mogelijkheden voor een personeelsfeest in Rotterdam

 

Op de Raderstoomboot wordt uw personeelsfeest in Rotterdam en omgeving een groot succes. Wij nemen de organisatie voor u uit handen. Gezamenlijk worden de mogelijkheden bekeken voor een geslaagd personeelsfeest en gekozen voor iets passends bij uw medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Dinershow
  • Muziek, optreden van een bekende artiest, jazzband of orkest
  • Bijzondere animatie
  • Showballet
  • Teambuilding workshop

Meer informatie over uw personeelsfeest in Rotterdam

Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een personeelsfeest in Rotterdam? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bekijk ook eens wat andere gasten vonden van hun personeelsfeest in de omgeving van de Rotterdamse Maas.

Toon Meer
X

--

--

Evenement Details

...

Meer
Evenement Organisator --
X