Personeelsfeest Rotterdam

Een uniek Personeelsfeest in Rotterdam

 

Laat uw Personeelsfeest in Rotterdam door ons organiseren

 

Wij organiseren graag voor u een onvergetelijk personeelsfeest in Rotterdam op de sfeervolle Raderstoomboot De Majesteit. De raderboot is een gerestaureerd schip uit de jaren ‘20 waarop wij regelmatig voor klanten en organisaties personeelsfeesten organiseren. Wees origineel en kies voor een personeelsfeest op een unieke en sfeervolle locatie. Op Raderstoomboot de Majesteit heeft u de mogelijkheid om uw collega’s beter te leren kennen in de mooie omgeving van de Maas. Tegelijkertijd is genoeg entertainment en lekker eten aanwezig. Volgens ons zijn dit alle ingrediënten voor een onvergetelijk personeelsfeest in Rotterdam.

 

De mogelijkheden voor een personeelsfeest in Rotterdam

 

Op de Raderstoomboot wordt uw personeelsfeest in Rotterdam en omgeving een groot succes. Wij nemen de organisatie voor u uit handen. Gezamenlijk worden de mogelijkheden bekeken voor een geslaagd personeelsfeest en gekozen voor iets passends bij uw medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Dinnershow

Muziek, optreden van een bekende artiest, jazzband of orkest

Bijzondere animatie

Showballet

Teambuilding workshop

 

Meer informatie over uw personeelsfeest in Rotterdam

 

Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een personeelsfeest in Rotterdam? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Ook een evenement op maat?

Wij staan voor u klaar!

LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.