Partyschip Rotterdam

Een onvergetelijk feest op het partyschip van Rotterdam

 

Sfeervol partyschip in Rotterdam

 

Bent u op zoek naar een feestlocatie in de regio Rotterdam voor een onvergetelijk feest? Raderstoomboot is een sfeervol partyschip op de Rotterdamse Maas. Wij bieden de mogelijkheid voor themafeesten, dinnershows en evenementen op maat met live muziek en entertainment. In combinatie met lekkere hapjes en drankjes zijn wij het partyschip van Rotterdam. Wilt u een onvergetelijke avond op een originele locatie, kies dan voor ons partyschip in Rotterdam.

 

Partyschip In Rotterdam voor kleine en grote groepen

 

Op onze partyschip in Rotterdam bieden we zowel voor kleine als grote groepen leuke feesten. Bent u met een klein gezelschap dan kunt u kiezen voor één van onze themafeesten onder showboat party. Mocht u interesse hebben om ons partyschip in Rotterdam af te huren, dan kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken, zodat we een offerte op maat kunnen maken.

 

Meer informatie over ons partyschip in Rotterdam

 

Bekijk een voorbeeld van een vaarroute die dit partyschip maakt langs Rotterdam en andere steden in Zuid-Holland. Bekijk in de agenda wanneer de volgende Showboat Party is of vul het formulier in om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden van ons partyschip in Rotterdam, vaarroutes vanuit Rotterdam en arrangementen. Wij helpen u graag om een gezellige avond te organiseren op partyschip Raderstoomboot De Majesteit in Rotterdam.

 

Ook een evenement op maat?

Wij staan voor u klaar!

LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.