De Majesteit | Partyschip Rotterdam
Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dé locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties. Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen of gewoon voor een fijn avondje uit!
22494
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22494,woocommerce-no-js,tribe-no-js,,select-theme-ver-3.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Een onvergetelijk feest op het partyschip van Rotterdam

Sfeervol partyschip in Rotterdam

 

Bent u op zoek naar een feestlocatie in de regio Rotterdam voor een onvergetelijk feest? Raderstoomboot is een sfeervol partyschip op de Rotterdamse Maas. Wij bieden de mogelijkheid voor themafeesten, dinnershows en evenementen op maat met live muziek en entertainment. In combinatie met lekkere hapjes en drankjes zijn wij het partyschip van Rotterdam. Wilt u een onvergetelijke avond op een originele locatie, kies dan voor ons partyschip in Rotterdam.

Partyschip In Rotterdam voor kleine en grote groepen

 

Op onze partyschip in Rotterdam bieden we zowel voor kleine als grote groepen leuke feesten. Bent u met een klein gezelschap dan kunt u kiezen voor Ă©Ă©n van onze themafeesten onder showboat party. Mocht u interesse hebben om ons partyschip in Rotterdam af te huren, dan kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken, zodat we een offerte op maat kunnen maken.

Meer informatie over ons partyschip in Rotterdam

Bekijk een voorbeeld van een vaarroute die dit partyschip maakt langs Rotterdam en andere steden in Zuid-Holland. Bekijk in de agenda wanneer de volgende Showboat Party is of vul het formulier in om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden van ons partyschip in Rotterdam, vaarroutes vanuit Rotterdam en arrangementen. Wij helpen u graag om een gezellige avond te organiseren op partyschip Raderstoomboot De Majesteit in Rotterdam.

Toon Meer
X

--

--

Evenement Details

...

Meer
Evenement Organisator --
X