Partyschepen Rotterdam

Opzoek naar partyschepen in Rotterdam?

 

Partyschepen in de regio Rotterdam

 

U bent op zoek naar partyschepen in Rotterdam, maar welke is de beste? Raderstoomboot is een authentiek en zeer nostalgisch partyschip, wat uitermate sfeervol is. Het is in de jaren 20 uit de vaart gehaald en gerestaureerd tot één van de mooiste partyschepen in Rotterdam. Raderstoomboot onderscheidt zich niet alleen van andere partyschepen door middel van haar sfeervolle karakter, we voorzien u ook van het beste entertainment, live muziek en lekkere hapjes en drankjes. Kortom, u hoeft niet meer verder te zoeken naar andere partyschepen. Raderstoomboot is het partyschip van Rotterdam voor een onvergetelijke avond.

 

Een partyschip volgens uw wensen

 

Raderstoomboot De Majesteit biedt voor ieder wat wils. Voor kleinere groepen bieden we de mogelijkheid om één van onze showboat party’s te boeken. In tegenstelling tot andere partyschepen in Rotterdam, biedt raderstoomboot verschillende feestthema’s aan. Kies voor het thema dat het beste aansluit bij uw wensen. Voor grotere groepen of organisaties die op zoek zijn naar partyschepen om het volledig af te huren, biedt Raderstoomboot arrangementen op maat. Neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken. Dan kunnen we u een offerte op maat toe sturen.

 

Besloten feest op de partyboot in Rotterdam

 

Wij zijn u graag van dienst op onze partyboot in Rotterdam. Een besloten evenement met een feestelijk of zakelijk doel organiseren wij tot in de puntjes voor u. Ons organiserend team en voltallige crew staan daarvoor het hele jaar voor u klaar. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. Wij heten u graag welkom aan boord op De Majesteit, voor een exclusief evenement.

 

 

Ook een evenement op maat?

Wij staan voor u klaar!

LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.