De Majesteit | Bedrijfsuitje Rotterdam
Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dƩ locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties. Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen of gewoon voor een fijn avondje uit!
21978
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21978,page-child,parent-pageid-19220,tribe-no-js,,select-theme-ver-3.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Origineel bedrijfsuitje in Rotterdam

Een origineel en feestelijkĀ bedrijfsuitje in Rotterdam

 

De in 1926 gebouwde majestueuze Raderstoomboot De Majesteit vormt vandaag de dag het dĆ©cor voor onvergetelijke en originele bedrijfsuitjes in Rotterdam. De locatie om samen met je baas en collega’s te genieten van een leuk en geslaagd bedrijfsuitje in de omgeving van de Rotterdamse Maas. Denk bijvoorbeeldĀ aan heerlijk eten in een Koninklijke ambiance. De organisatie, bemanning en keukenpersoneel leggen jou en je gasten graag in de watten. De thuisbasis van De Majesteit is Rotterdam, maar een bedrijfsuitje kan ook vanuit een andere haven beginnen, zoals Schiedam, Ridderkerk, Vlaardingen of Maassluis.

Een Showboat Party: het ideale bedrijfsuitje in regio Rotterdam

 

Als je een bedrijfsuitje of teamuitje wilt vieren met een grote of kleine groep collega’s, is het mogelijk om een Showboat Party aan te doen, die twee keer per maand plaatsvinden. Non stop entertainment en wervelende glitter en glamour tijdens een prachtige dinnershow. Flaneer over de promenades en geniet van de prachtige muziek en het heerlijk eten terwijl de Majesteit door deĀ wateren vanĀ Rotterdam vaart. Een bedrijfsuitje waar nog lang over na wordt gepraat. Kijk in deĀ DinnershowsĀ voor de all-inclusive Showboat Party’s van De Majesteit.

Liever een bedrijfsuitjeĀ in RotterdamĀ op maat?

 

Of je nu een bedrijfsuitje inĀ Rotterdam wilt organiseren, of vanuit plaatsen als Schoonhoven, Spijkenisse, Zwijndrecht of Dordrecht, alles is mogelijk bij een bedrijfsuitjeĀ op maat. Tijdens een spectaculair besloten feest wordt alle organisatie uit handen genomen. Je kunt rekenen op Koninklijke verwennerij en non stop amusement.

Wilt u meer weten?

 

Raderstoomboot de Majesteit vormt de unieke locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in regio Rotterdam. Wil je meer informatie over eenĀ feest op maat? Vul dan hetĀ contactformulierĀ in.

Bestel Party Tickets!

Toon Meer
X

--

--

Evenement Details

...

Meer
Evenement Organisator --
X