Feestboot Rotterdam

De Majesteit – Een feestboot in Rotterdam

 

Ruim 80 meter feest op bijzondere feestboot De Majesteit

 

Ultiem genieten tijdens een glorieuze vaart op onze feestboot De Majesteit in Rotterdam. Ontspan volledig tijdens een tot in de puntjes verzorgd feest in een authentieke ambiance. Onze medewerkers laten u graag stralen, en maken uw feest, op onze feestboot, onvergetelijk. Hoe wij dat doen? Door u te verrassen met fantastisch entertainment, tongstrelende buffetten en een Koninklijke verzorging.

 

Onze feestboot in het prachtige Rotterdam

 

De thuishaven van onze feestboot De Majesteit is het prachtige Rotterdam. Tijdens een rondvaart kunt u ook andere mooie authentieke havens in en om Rotterdam bewonderen. In Rotterdam organiseren wij twee keer in de maand onze fabuleuze Showboat Party’s. Een compleet verzorgde avond en genieten in stijl tijdens deze avonden op onze feestboot. Uw tickets bestelt u eenvoudig online via ‘Dinnershows’.

 

Geslaagde evenementen op onze feestboot in Rotterdam

 

Voor de volledige organisatie van een besloten feest  kunt u ook terecht op feestboot de Majesteit. Naast onze samengestelde arrangementen kunt u uw dag of avond ook volledig naar wens invullen. Graag spreken we met u over de mogelijkheden op onze feestboot.

 

U bent in ieder geval verzekerd van een fantastische crew, die u en uw gasten volledig in de watten zal leggen. Wij voorzien u graag van alle informatie, wanneer u het onderstaand contactformulier invult, nemen wij graag contact met u op.

Ook een evenement op maat?

Wij staan voor u klaar!

    LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.