Bedrijfsuitje Rotterdam

Origineel bedrijfsuitje in Rotterdam

 

Een origineel en feestelijk bedrijfsuitje in Rotterdam

 

De in 1926 gebouwde majestueuze Raderstoomboot De Majesteit vormt vandaag de dag het décor voor onvergetelijke en originele bedrijfsuitjes in Rotterdam. De locatie om samen met je baas en collega’s te genieten van een leuk en geslaagd personeelsuitje in de omgeving van de Rotterdamse Maas. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk eten in een Koninklijke ambiance. De organisatie, bemanning en keukenpersoneel leggen jou en je gasten graag in de watten. De thuisbasis van De Majesteit is Rotterdam, maar een bedrijfsuitje kan ook vanuit een andere haven beginnen, zoals Schiedam, Ridderkerk, Vlaardingen of Maassluis.

 

Een Showboat Party: het ideale bedrijfsuitje in regio Rotterdam

 

Als je een uitje wilt vieren met een grote of kleine groep collega’s, is het mogelijk om een Showboat Party aan te doen. Non stop entertainment en wervelende glitter en glamour tijdens een prachtige dinnershow. Dans over de dekken en geniet van de prachtige muziek en het heerlijk eten, terwijl de Majesteit door de wateren van Rotterdam vaart. Een bedrijfsuitje waar nog lang over na wordt gepraat. Kijk in de Dinnershows voor de all-inclusive Showboat Party’s van De Majesteit.

 

Liever een bedrijfsuitje in Rotterdam op maat?

 

Of je nu een uitje in Rotterdam wilt organiseren, of vanuit plaatsen als Schoonhoven, Spijkenisse, Zwijndrecht of Dordrecht, alles is mogelijk bij een personeelsuitje op maat. Tijdens een spectaculair besloten feest wordt alle organisatie uit handen genomen. Je kunt rekenen op Koninklijke verwennerij en non stop amusement.

 

Wilt u meer weten?

 

Raderstoomboot de Majesteit vormt de unieke locatie voor een onvergetelijk personeelsuitje in regio Rotterdam. Wil je meer informatie over een feest op maat? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Ook een evenement op maat?

Wij staan voor u klaar!

    LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.