De Majesteit | Feestlocatie Rotterdam
Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dé locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties. Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen of gewoon voor een fijn avondje uit!
21995
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21995,woocommerce-no-js,tribe-no-js,,select-theme-ver-3.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Een originele feestlocatie in Rotterdam

Fameuze feestlocatie Raderstoomboot De Majesteit in Rotterdam

 

Geniet van de adembenemende grandeur, spetterend entertainment en tongstrelende buffetten op de ultieme feestlocatie Raderstoomboot De Majesteit. Tijdens een prachtige Maastocht vanuit de haven van Rotterdam zingt, danst en lacht u op een geheel door ons georganiseerd feest in een nostalgische sfeer. Raderstoomboot is met recht één van de mooiste en meest indrukwekkende feestlocaties van Rotterdam. Ervaar het zelf aan boord van onze Majesteit.

Welkom aan boord van onze prachtige feestlocatie te Rotterdam

 

Sinds lange tijd behoort De Majesteit tot de grootste en meest luxueuze raderstoomboten van Europa. Jarenlang vervulde het schip zijn functie als cruiseschip en in 1999 werd het in perfecte staat gerestaureerd tot de mooiste varende feestlocatie van Rotterdam. Voel de passie voor de stoomvaart in de prachtige, monumentale en chique salons op onze Raderstoomboot.

Fascinerende Showboat Party of persoonlijk besloten feest

 

Op onze feestlocatie in Rotterdam organiseren wij twee keer in de maand een wervelende Showboat Party. Tijdens een Maastocht, waarbij we onder andere langs andere prachtige havens in en rondom Rotterdam varen, kunt u volop genieten van diverse entertainmentshows en een overheerlijk buffet. Wilt u liever een besloten feest? Laat daarvan de organisatie gerust in onze handen, van de uitnodigingen tot het afscheidspresentje, wij maken er graag een memorabel evenement van.

Informatie

 

Vult u voor meer informatie alstublieft het contactformulier in. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van onze feestlocatie. Een nautische groet, de crew van Raderstoomboot De Majesteit.

Bestel Party Tickets!

Toon Meer
X

--

--

Evenement Details

...

Meer
Evenement Organisator --
X