Feestlocatie Rotterdam

Een originele feestlocatie in Rotterdam

 

Fameuze feestlocatie Raderstoomboot De Majesteit in Rotterdam

 

Geniet van de adembenemende grandeur, spetterend entertainment en tongstrelende buffetten op de ultieme feestlocatie Raderstoomboot De Majesteit. Tijdens een prachtige Maastocht vanuit de haven van Rotterdam zingt, danst en lacht u op een geheel door ons georganiseerd feest in een nostalgische sfeer. Raderstoomboot is met recht één van de mooiste en meest indrukwekkende feestlocaties van Rotterdam. Ervaar het zelf aan boord van onze Majesteit.

 

Welkom aan boord van onze prachtige feestlocatie te Rotterdam

 

Sinds lange tijd behoort De Majesteit tot de grootste en meest luxueuze raderstoomboten van Europa. Jarenlang vervulde het schip zijn functie als cruiseschip en in 1999 werd het in perfecte staat gerestaureerd tot de mooiste varende feestlocatie van Rotterdam. Voel de passie voor de stoomvaart in de prachtige, monumentale en chique salons op onze Raderstoomboot.

 

Fascinerende Showboat Party of persoonlijk besloten feest

 

Op onze feestlocatie in Rotterdam organiseren wij een keer in de maand een wervelende Showboat Party. Tijdens een Maastocht, waarbij we onder andere langs andere prachtige havens in en rondom Rotterdam varen, kunt u volop genieten van diverse entertainmentshows en een overheerlijk buffet. Wilt u liever een besloten feest? Laat daarvan de organisatie gerust in onze handen, van de uitnodigingen tot het afscheidspresentje, wij maken er graag een memorabel evenement van.

 

Enthousiast geworden en wil je meer informatie om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op via telefoonnummer 010-4146744 of via onderstaand contactformulier.

 

Ook een evenement op maat?

Wij staan voor u klaar!

LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.