Bedrijfsuitje varen

Een uniek bedrijfsuitje

 

Heerlijk varen tijdens uw bedrijfsuitje? Raderstoomboot De Majesteit is een unieke locatie voor uw bedrijfsevenementen. Aan boord kunt u rekenen op een Koninklijke verzorging met een nostalgisch tintje. Het 80 meter lange, gerestaureerde schip ademt sfeer en luxe.

 

Aan boord geniet u van de beste verzorging die de organisatie, het keukenpersoneel en de bemanning u te bieden hebben. Alles is mogelijk tijdens uw bedrijfsuitje: varen, heerlijk dineren en wervelend entertainment.

 

Showboat Party – entertainment en heerlijk varen op uw bedrijfsuitje

 

Eenmaal per maand vertrekt het prachtige schip vanuit haar thuishaven voor een all-inclusive dinnershow. Denk hierbij aan:

Een havencruise op stoom

Ontvangst met welkomstcocktail en luxe hapjes

Heerlijk diner en verrassend dessert

Spetterend entertainment programma

 

Varen tijdens uw bedrijfsuitje, genieten van een unieke sfeer en bijpraten met uw collega’s? Alles is mogelijk op een Showboat Party van De Majesteit.

 

Evenement op Maat

Uiteraard is het ook mogelijk om een bedrijfsuitje op maat te organiseren. Onze ervaren medewerkers nemen u hierbij graag het werk uit handen. Varen tijdens uw bedrijfsuitje, terwijl u een goedverzorgd, met zorg samengesteld programma volgt? Neem contact met ons op via het aanvraagformulier, en wij stellen graag samen met u het ideale bedrijfsuitje samen.

 

Ook een evenement op maat?

Wij staan voor u klaar!

LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.