Bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement op een unieke locatie

 

Een uniek bedrijfsevenement organiseren in een exclusieve omgeving? Raderstoomboot de Majesteit vormt het decor voor uw bijeenkomst. Of u nu een personeelsfeest, congres, relatiedag of kick off meeting wilt organiseren. Het 80 meter lange, zeer exclusieve schip voldoet aan al uw wensen. Ons vriendelijke personeel helpt u graag bij het neerzetten van een bedrijfsevenement dat precies op uw bedrijf is toegespitst.

 

Evenement op maat

 

De Majesteit is de ideale locatie voor ieder feestelijke of zakelijke bijeenkomst. Wij begrijpen dat een bedrijfsevenement een specifieke uitstraling en goede organisatie behoeft. Aan exclusiviteit is op dit prachtige schip geen gebrek. Stel uw eigen programma samen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Mail ons het aanvraagformulier en wij kijken graag samen met u naar uw wensen en vragen.

 

Showboat Party’s

In de Agenda staan alle data waarop een Showboat Party georganiseerd wordt. Dit is een rondvaart met een all-inclusive dinnershow. Vol wervelend entertainment, goede muziek en heerlijk eten. Deze feesten zijn ook uitermate geschikt voor een bedrijfsevenement, voor zowel grote als kleine gezelschappen. Voor kleine en grote gezelschappen is het ook mogelijk om een salon exclusief te huren. Zo heeft u de intimiteit en sfeer van uw eigen feest aan boord tijdens een volledig verzorgde feestavond waarop flink wordt uitgepakt.

De Showboat Party’s worden eens per maand georganiseerd en kan voor uw bedrijfsfeest de ideale uitkomst bieden! Heeft u iets speciaals te vieren? Dan worden de jubilarissen speciaal in het zonnetje gezet door het entertainmentteam.

 

Enthousiast geworden en wil je meer informatie om de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest te bespreken? Neem dan contact op via telefoonnummer 010-4146744 of via onderstaand contactformulier.

 

Ook een evenement op maat?

Wij staan voor u klaar!

    LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.