De Majesteit | Bedrijfsfeest Rotterdam
Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dé locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties. Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen of gewoon voor een fijn avondje uit!
21849
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21849,page-parent,woocommerce-no-js,tribe-no-js,,select-theme-ver-3.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Bedrijfsfeest in Rotterdam 

Een onvergetelijk bedrijfsfeest in Rotterdam 

 

Heeft u iets te vieren hebt met collega’s of relaties en wilt u een keer wat anders met uw bedrijfsfeest in Rotterdam? Raderstoomboot De Majesteit is de ideale locatie voor bedrijfsfeest in Rotterdam. Dit volledig gerestaureerde cruiseschip uit de jaren ’20 heeft alles op het gebied van entertainment, gastronomie en originaliteit. De prachtige sfeervolle salons, de majestueuze stoommachine en het behulpzame personeel vormen samen de achtergrond voor een bedrijfsfeest op de Rotterdamse Maas die u en uw collega’s nooit meer zullen vergeten.

Een Showboat Party voor uw bedrijfsfeest

 

U kunt er ook voor kiezen om Ă©Ă©n van onze showboat parties te bezoeken voor uw bedrijfsfeest in Rotterdam. Deze geweldige feesten worden regelmatig georganiseerd en hebben verschillende thema’s. Glitter & Glamour, non stop fun. Kijk in de agenda voor de exacte data. Voor grotere gezelschappen is het mogelijk een exclusieve salon te reserveren. Geniet van uw eigen unieke bedrijf feest in regio Rotterdam. Een showboat party is een perfecte gelegenheid om uw collega’s eens van een andere kant te leren kennen.

Boek nu uw eigen bedrijfsfeest in Rotterdam

Wilt u graag zelf meemaken wat De Majesteit u te bieden heeft? Vier dan nu uw bedrijfsfeest in Rotterdam op onze prachtige Raderstoomboot. Ook varen wij geregeld langs andere steden rondom Rotterdam. Dus wilt u uw bedrijfsfeest in een andere stad beginnen, dan kan dat ook. Kijk in de agenda en reserveer online. Hebt u nog vragen over de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest?

 

Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of neem telefonisch contact op.

Toon Meer
X

--

--

Evenement Details

...

Meer
Evenement Organisator --
X