Bedrijfsfeest Rotterdam

Een onvergetelijk bedrijfsfeest in Rotterdam

 

Heeft u iets te vieren met collega’s of relaties? Wilt u een keer wat anders met uw bedrijfsfeest in Rotterdam? Raderstoomboot De Majesteit is de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest in Rotterdam. Dit volledig gerestaureerde cruiseschip uit de jaren ’20 heeft alles op het gebied van entertainment, gastronomie en originaliteit. De prachtige sfeervolle salons, de majestueuze stoommachine en het behulpzame personeel. Ze vormen samen de achtergrond voor een bedrijfsfeest op de Rotterdamse Maas die u en uw collega’s nooit meer zullen vergeten.

 

Een Showboat Party voor uw bedrijfsfeest

 

U kunt er ook voor kiezen om één van onze showboat party’s te bezoeken voor uw personeelsfeest in Rotterdam. Deze geweldige feesten worden regelmatig georganiseerd en hebben verschillende thema’s. Glitter & Glamour, non stop fun. Kijk in de agenda voor de exacte data. Voor grotere gezelschappen is het mogelijk een exclusieve salon te reserveren. Een showboat party is een perfecte gelegenheid om uw collega’s eens van een andere kant te leren kennen.

 

Boek nu uw eigen bedrijfsfeest in Rotterdam

Wilt u graag zelf meemaken wat De Majesteit u te bieden heeft? Vier dan nu uw personeelsfeest in Rotterdam op onze prachtige Raderstoomboot. Ook varen wij geregeld langs andere steden rondom Rotterdam. Dus wilt u uw bedrijfsfeest in een andere stad beginnen, dan kan dat ook. Kijk in de agenda en reserveer online.

Enthousiast geworden en wil je meer informatie om de mogelijkheden voor jouw feest te bespreken? Neem dan contact op via telefoonnummer 010-4146744 of via onderstaand contactformulier.

Ook een evenement op maat?

Wij staan voor u klaar!

LET OP: Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht komt.