Update Corona virus

Gewaardeerde gast,

 

Gisteren is via een persconferentie door de minister-president bekend gemaakt dat evenementen met meer dan 100 personen niet meer mogen plaats vinden. Via deze link kunt u meer over dit besluit lezen: https://www.nu.nl/politiek/6036946/heel-nederland-moet-thuisblijven-bij-griepklachten-evenementen-afgelast.html

 

De evenementen in maart 2020 zijn daarom helaas komen te vervallen. Op dit moment is het echter lastig in te schatten wanneer wij de evenementen aan boord weer op een normale wijze kunnen uitvoeren, zoals u van ons mag verwachten. We zullen dus geduld moeten hebben en moeten afwachten hoe de situatie zich in de komende weken in Nederland zal ontwikkelen.

 

We hopen elkaar weer in goede gezondheid aan boord te zien en dat het coronavirus aan u en uw omgeving voorbijgaat!