Alle nieuwe reserveringen kunnen vanaf 1 mei in optie geplaatst worden

 

Tot die tijd blijven we uiteraard open om uw optionele reservering aan te nemen. Zo bent u niet gebonden en houden we de flexibiliteit om de reservering te kunnen verplaatsen mocht dit door de ontwikkelingen zo uitkomen.

 

In deze roerige tijden moeten we samen sterk zijn en we hopen op uw steun. U kunt rekenen op ons begrip en we hopen dat u de weg naar De Majesteit zal blijven vinden, zodat de druk op de ketel kan blijven.

 

Na een periode van verplichte maatregelen, zijn er nu vast nog boeken te lezen en kasten op te ruimen om ons vervolgens te realiseren hoe waardevol het is om elkaar te ontmoeten en mooie gesprekken te voeren.

 

Vanaf 1 mei hopen we met hernieuwde energie en positiviteit alle evenementen weer op te pakken. Tot die tijd staan wij voor u klaar om alles te bespreken en in te plannen!

Pas goed op uzelf!