Songfestival 2020

Wij zijn erg enthousiast dat het Eurovision Songfestival 2020 naar Rotterdam komt!

 

Ook wij gaan hierop inspelen door een aangepaste dinnershow te organiseren: We Love Songfestival! Deze is gepland op zaterdag 14 maart 2020 en op zaterdag 9 mei 2020.

 

12 points! Het Eurovisie Songfestival is elk jaar een enorm feest waar miljoenen liefhebbers van genieten, zowel live als in de cafés en huiskamers via tv of social media. Alweer 44 jaar geleden heeft Nederland voor het laatst gewonnen, maar nu komt het evenement eindelijk terug op Nederlandse bodem. Dankzij de topprestatie van Duncan Laurence in 2019 is Nederland in 2020 gastland van het Eurovisie Songfestival.

 

De Showboat Party is een all-inclusive dinnercruise compleet verzorgd met culinaire heerlijkheden: een smakelijk én prachtig dinerbuffet, een verrukkelijk dessert en dranken. Gedurende de avond is er entertainment aan boord helemaal in stijl van het Songfestival!

 

Voor grote gezelschappen is het mogelijk één of meerdere salons exclusief te reserveren. Zo heeft u de intimiteit en sfeer van uw eigen feest aan boord tijdens een volledig verzorgde feestavond waarop flink wordt uitgepakt.