Kerst aan boord van De Majesteit

Dit jaar biedt Raderstoomboot De Majesteit meerdere dinnercruises aan.

Op 7, 12, 13 en 14 december 2019 de X-Mas Fever party en op 31 december is er een spetterende Oudejaarsparty met zicht op het vuurwerk en deelname aan de lichtjesparade. Ook voor de nieuwjaarswensen is er op zaterdag 18 januari 2020 een Cruise & Dance avond georganiseerd! Genoeg keuze voor de viering van deze sfeervolle feestdagen!  

 

Aan alles is gedacht om zo optimaal mogelijk te genieten: van creatieve kookkunsten en van de lieve mensen om je heen. Gasten worden verwend met heerlijk eten & drinken, verrassend entertainment en zoals het op een echt schip betaamd: er wordt gevaren! Met de originele stoommachine uit 1926, die voor de gasten vanaf het hoofddek te bewonderen is, wordt het gevoel van cruisen onder stoom weer tot leven gebracht.

 

De skyline van Rotterdam en het imposante havengebied is elke keer weer een bijzonder gezicht en zeker tijdens de feestdagen zal dit steeds wisselende uitzicht een mooi decor van de dinnercruise zijn.  De moderne bruggen, de nostalgie van Hotel New York, de

SS Rotterdam, de bedrijvigheid van de containeroverslag, Rotterdam biedt het allemaal.

 

Voor bedrijven en particulieren die in 2020 een nieuwjaarsbijeenkomst willen organiseren biedt de rederij op zaterdag 18 januari een dinnercruise waarbij feestelijk het nieuwe jaar wordt ingeluid. Aanmelden kan nog voor alle vaarten op www.raderstoomboot.nl.