Koude maanden

Kerst, Oud en Nieuw en Nieuwjaarborrels

Nu de dagen korter worden en het jaar tegen zijn einde loopt, komen de feestdagen in zicht. Tijd om op zoek te gaan naar een bijzondere locatie voor een jaarafsluiting, kerst- of nieuwjaarsfeest. Ontdek zelf de vele mogelijkheden van Raderstoomboot De Majesteit. Want hoe bijzonder is het, dat deze radersalonboot uit 1926 anno 2019 nog steeds volop in beweging is?! Het is één van de meest originele, verrassende en vooral inspirerende feestlocaties in heel Nederland!

 

In de maand december is het schip in een extra feestelijke sfeer. Met mooi opgetuigde bomen, prachtige tafeldecoratie en sfeervolle verlichting is De Majesteit het sprookjesachtige decor voor een fantastische avond. Een bedrijfsfeest, borrel of familiefeest, in de decembermaand is er altijd wel een aanleiding voor een feestje!

 

 

Klik hier voor het complete programma en voor tickets!