Varen voor Sophia

Raderstoomboot De Majesteit vaart op donderdag 18 april 2019 mee met Varen voor Sophia, een schepenparade voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. 75 patiënten van het Sophia Kinderziekenhuis kunnen samen met hun ouders aan boord stappen van dit bijzondere schip om lekker te eten en deel te nemen aan leuke activiteiten. Dag en nacht wordt er hard gewerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst. Dit is waar de Rotterdamse haven en het Erasmus MC -Sophia Kinderziekenhuis elkaar treffen. Daarom bundelen wij de krachten en organiseren wij Varen voor Sophia.

 

Vaart u ook mee met uw personeel of relaties?
Als relatie bieden wij u een arrangement aan op Raderstoomboot de Majesteit. U gaat met uw gezelschap varen, uitwaaien en heerlijk eten en drinken met uitzicht op de Rotterdamse skyline. In de warme ambiance van het schip kunt u tevens genieten van entertainment en de stralende glimlach van de patiënten.
De kosten van dit arrangement bedragen 125 euro excl. btw per persoon all in.

De netto opbrengst van de avond gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis.

 

Exclusief de trossen los?!

Raderstoomboot De Majesteit biedt beschikbaarheid voor dit evenement. Zo bent u in de gelegenheid om uw relaties uit te nodigen en hen een beleving op maat op het water mee te geven, samen met de patiënten van het Sophia Kinderziekenhuis. Uiteraard hopen we op een mooie actie voor het Sophia. Let op, er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar, wees er dus snel bij!

Neem gerust contact op voor meer informatie of vragen. Telefonisch zijn we bereikbaar via 010-4146744 of stuur een e-mail naar info@raderstoomboot.nl.