MariTeam! – Wereld Havendagen

MariTeam!

 

In Rotterdam werken we samen, zodat de haven draait als een geoliede machine. Met opgestroopte mouwen of strak in uniform. Aan het roer, op de kade of aan de tekentafel. De mensen die de haven van Rotterdam laten floreren vormen echter geen gewoon team, het is een MariTeam!

 

WELKOM AAN BOORD

Met het thema ´MariTeam´ kunt u tijdens de Wereldhavendagen ervaren hoe inspirerend en opwindend de haven van Rotterdam is. Een maritiem festival vol activiteiten bij de Erasmusbrug, op de kades, in de havenbedrijven, met spectaculaire schepen en cultureel vermaak. Beleef het mee aan boord van De Majesteit!

 

VERGEZEL HET (MARI-)TEAM

Dompel je onder in de tomeloze energie van de levendige Rotterdamse haven. Laat je oppeppen samen met familie, vrienden, collega’s of relaties tijdens één van onze verrassende Havendagen Cruises en geniet van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft! Want in Rotterdam BRUIST het!

 

Meer informatie of direct reserveren?

Bestel tickets 7 september 2019 – Lunchcruise 

Bestel tickets 7 september 2019 – Dinercruise