Wereldhavendagen Programma 2016, Wereldhavendagen, programma Wereldhavendagen, Wereld Haven Dagen, Wereldhavendagen 2016, Wereldhavendagen Rotterdam, Wat te doen tijdens de Wereldhavendagen, Agenda Wereldhavendagen

Wereldhavendagen Programma 2016

Wereldhavendagen Programma 2016 heeft als thema The Smartest Port, met veel aandacht voor alle nieuwe ontwikkelingen in de haven. Het evenement is uitgegroeid tot één van de grootste in Nederland en een begrip voor alle liefhebbers van Rotterdam en haar havens. Dit jaar al weer voor de 39e keer. En Raderstoomboot De Majesteit is alle dagen op het water te vinden met bijzondere vaarten.

Tijdens de Wereldhavendagen worden alle facetten van de haven aan de bezoeker getoond. Haven en stad zijn in Rotterdam nauw met elkaar verbonden. Bezoekers worden op een informatieve en ludieke manier geïnformeerd over wat er in de haven gebeurt en er vindt velerlei havenspektakel op het water plaats.

Wereldhavendagen programma 2016

De haven(gerelateerde)-bedrijven op de kades presenteren zich met zo veel mogelijk bijzonder havenmaterieel, grote kranen, innovatieve projecten en schepen die van binnen bezocht kunnen worden. Ook wordt er een goed beeld gegeven van de carrièremogelijkheden in de haven op een arbeidsmarktcommunicatie plein en zijn er tal van kinderactiviteiten. Daarnaast zijn de excursies een essentieel onderdeel van het programma.

Op het programma van de Wereldhavendagen staan: pittige demonstraties, reusachtige schepen en veel sensatie op het water. Vier megaschermen op de kades gaan alle activiteiten nog beter in beeld brengen. Staal, containers, kranen en imposante schepen, noeste havenarbeiders…Rotterdam is er groot mee geworden!Vanaf het water hebben alle opvarenden zicht op een bijzondere vloot en activiteiten die overal in de haven plaatsvinden. Zo wordt men aan boord van Europa’s grootste Raderstoomboot zelf onderdeel van de Wereldhavendagen. Het hoogtepunt is een knallende vuurwerkshow op de zaterdagavond. Het is een belevenis voor iedereen, jong en oud, die van een maritiem feestje houdt!

Wereldhavendagen! In The Smartest Port

Ontdek The Smartest Port vanaf het water! Met één van de arrangementen op Raderstoomboot De Majesteit kunt ook u dit spektakel op het water meemaken. Om de banden met uw relaties aan te halen,  lekker te genieten met collega’s in een ontspannen sfeer, of gewoon een leuk uitje met uw gezin of met vrienden. Toegangskaarten kunnen telefonisch worden gereserveerd op tel. 010-4146744 of via de website. Dit evenement mag je niet missen! Het wordt zelfs door de Lonely Planet als Top Choice aangemerkt!