De Majesteit | Partyboot Rotterdam
Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dé locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties. Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen of gewoon voor een fijn avondje uit!
21739
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21739,page-parent,page-child,parent-pageid-19220,woocommerce-no-js,tribe-no-js,,select-theme-ver-3.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Een indrukwekkende partyboot in Rotterdam

Partyboot Rotterdam

 

Bent u op zoek naar een partyboot in Rotterdam? Raderstoomboot de Majesteit is de partyboot voor uw feestelijke gelegenheden of bedrijfsuitjes. ‘Koninklijk’, ‘Indrukwekkend’ en ‘Orgineel’ dat zijn de meest voorkomende reacties op een dag- of avondvullende belevenis op partyboot De Majesteit in Rotterdam.

Flexibele arrangementen op onze partyboot in Rotterdam

 

Wij bieden regelmatig nieuwe arrangementen voor onze partyboot in Rotterdam, die precies aansluiten bij uw eisen en wensen. Neem contact op via ons aanvraagformulier en wij informeren u vrijblijvend over onze nieuwe arrangementen. Bij alle mogelijkheden staat één ding vast: een reis met partyboot De Majesteit is een belevenis om nooit te vergeten.

Een partyboot met themafeesten

De Majesteit is niet zomaar een partyboot. Bij ons bepaalt uzelf het thema van het feest. Zo bieden we onder andere het thema “Rotterdams geluk”, waarbij de culture van Rotterdam centraal staat, “Dinner & Dance” waarbij we terug in de tijd gaan met disco hits van de sixties en de seventies. Daarnaast hebben we ook de fabulous fifties en het feest van De Majesteit. Kortom, bent u op zoek naar een echte partyboot in de regio Rotterdam, dan is Raderstoomboot de Majesteit uw partij!

Toon Meer
X

--

--

Evenement Details

...

Meer
Evenement Organisator --
X