De Majesteit | Jubileumfeest
Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dé locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties. Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen of gewoon voor een fijn avondje uit!
21748
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21748,page-parent,page-child,parent-pageid-19220,woocommerce-no-js,tribe-no-js,,select-theme-ver-3.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Jubileumfeest op een unieke locatie – Raderstoomboot

Een geslaagd jubileumfeest aan boord van De Majesteit

 

Als u een uniek jubileumfeest wilt geven, dan denkt u natuurlijk aan Raderstoomboot De Majesteit. Dit prachtige, volledig gerestaureerde cruiseschip uit de jaren ’20 is 80 meter lang en ademt de luxueuze sfeer van weleer. Het vormde al het decor voor volledig verzorgde zakelijke en privébijeenkomsten. Jubilieumfeesten behoren dan ook tot onze specialiteit.

 

Wij verzorgen graag een dag- of avondvullende bijeenkomst die uw gasten nog lang zal heugen.

Welkom aan boord!

 

Een tot in de puntjes verzorgd jubileumfeest op een unieke locatie, dat is wat u van Raderstoomboot De Majesteit kunt verwachten. Onze ervaren bemanning en het kundige personeel helpen u graag bij het neerzetten van een evenement dat volledig is toegespitst op uw wensen en ideeën. Hier hoort onder andere bij:

  • Wervelend entertainment
  • Live muziek
  • Heerlijk dineren
  • Een unieke ambiance
  • Een prachtige locatie

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het leukste jubileum feest aan boord van De Majesteit? Vul onderstaand contactformulier in en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Toon Meer
X

--

--

Evenement Details

...

Meer
Evenement Organisator --
X