De Majesteit | Ho Ho Ho, december feestmaand!
Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dé locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties. Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen of gewoon voor een fijn avondje uit!
22846
post-template-default,single,single-post,postid-22846,single-format-standard,woocommerce-no-js,tribe-no-js,,select-theme-ver-3.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Ho Ho Ho, december feestmaand!

Feestmaand december: de komende tijd staat in het teken van genieten en gezelligheid. Het is de hoogste tijd voor de mooiste dagen van het jaar. Niet alleen de kerstman maar ook de crew van De Majesteit wil graag aan deze dagen een extra feestelijk accent geven.

 

Kerst in Rotterdam, een feest voor jong en oud met vrienden, familie of collega’s. Het ultieme moment om een avond te genieten aan boord van De Majesteit tijdens een Showboat Party.

 

Alle ingrediënten voor een geslaagd kerstfeest zijn aanwezig: een nostalgisch interieur, een hartelijk ontvangst door de kapitein of misschien wel de kerstman, de warme ambiance en een prachtig versierd schip. Een mooie vaarroute door de Rotterdamse havens ligt in het verschiet met uitzicht op de fonkelende lichtjes van de Rotterdamse skyline en het imposante havengebied. De avond wordt compleet gemaakt met een heerlijk & uitgebreid diner en spetterend entertainment.

 

Een voorproefje nemen kan op Voorproefje X-mas Dinnerparty