De Majesteit | Dinnershow Rotterdam
Heerlijk varen, met elkaar praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en het uitzicht bewonderen, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de warme ambiance aan boord. Het is dé locatie voor het motiveren en stimuleren van medewerkers of het versterken van uw relaties. Voor feestelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen of gewoon voor een fijn avondje uit!
21991
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21991,woocommerce-no-js,tribe-no-js,,select-theme-ver-3.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Een dinnershow in onze prachtige stad Rotterdam, De Majesteit verrast u keer op keer.

Het beste evenement organiseer je op de beste locatie. Partyboot De Majesteit uit 1926 is de grootste nog varende raderstoomboot van Europa met een roemrijk verleden. Meevaren is een belevenis!

Een dinnershow met het ware ‘wow-gevoel’

 

Tijdens onze dinnershows is het volop genieten van het uitzicht over de Maas, heerlijk eten en drinken, gezelligheid, vermakelijke entertainment en mooie muziek.

Ligplaats

 

Gelegen in Rotterdam aan de Maasboulevard, is deze nostalgische, gerestaureerde raderstoomboot dé locatie voor unieke feesten,  Evenementen op maat en dinnershows in Rotterdam

Geniet in Rotterdam van onze Dinnershows

Boek hier uw dinnershow in Rotterdam

Kijk op de kalender van onze Showboat Party’s. Kies hierbij uit verschillende thema’s.

 

De spectaculaire dinnershows beginnen in Rotterdam, en tijdens een prachtige rondvaart op het water kunt u genieten van heerlijk eten en drinken, een koninklijke verzorging en een unieke sfeer. Voor vragen over de dinnershow op onze raderstoomboot in Rotterdam, kunt u contact opnemen per mail of telefoon. Tot ziens op De Majesteit!

Toon Meer
X

--

--

Evenement Details

...

Meer
Evenement Organisator --
X