Party foto’s – De leukste van Rotterdam

Party foto's, phocabby, partyfoto, photo booth

Party foto’s – De leukste van Rotterdam

Kom aan boord en maak de leukste party foto’s, is het beste advies dat we je kunnen geven!

Om het memorabele bezoek aan één van de mooiste party schepen van Nederland vast te leggen heeft Raderstoomboot de Majesteit gekozen voor de nieuwste foto techniek in evenementenland, een Compact Phocabby. Een premium Photo Booth, die je bij binnenkomst in de foyer van het schip niet kunt missen. Bezoekers van de Raderstoomboot de Majesteit kunnen zo ongebonden hun mooiste momenten vastleggen en delen met hun vrienden. Het levert direct mooie herinneringen aan een fantastische evenement.

 

Party foto’s op Raderstoomboot De Majesteit

Word jij 40 en ga je een groot feest geven? Of zijn jullie 25 jaar getrouwd en wil deze mijlpaal feestelijk vieren? Of ga je misschien wel binnenkort trouwen en geef je een vrijgezellenfeest aan boord? Als je veel aandacht, planning, tijd en geld gaat besteden aan je feest is het fijn als je hier later ook een mooie herinnering aan hebt in de vorm van leuke party foto’s! De Phocabby aan boord gaat je hierbij helpen, want je maakt de leukste selfies met deze Photo Booth.

 

Party foto’s zijn leuk voor jong en oud

Het gelach dat je bij de Phocabby hoort, werkt vaak enorm aanstekelijk. Voor je het weet wordt het druk om je omheen. Vol met lachende mensen, aangestoken door de lol van het maken van allerlei party foto’s. Eenmaal bij de booth begint het plezier echt. Met leuke poses komt de sfeer er direct in. Je kunt ook uit verschillende achtergronden kiezen.

En dan….Druk op de rode knop! Daarna is het aftellen en wachten op de flits. En nog een. En nog een! De lol van een photo booth is dat er kosteloos meerdere party foto’s achter elkaar gemaakt kunnen worden. Ga dichtbij de photobooth staan, zo maak je de leukste selfies & partypics. Let op je houding, neem een leuke pose aan en kijk richting de camera. Ontspan, lach en heb plezier. Door te lachen zal het resultaat er een stuk vrolijker uitzien. Hierdoor worden de party foto’s ook veel leuker en daarom is dit de allerbeste pose die je kunt doen op een foto!

 

De resultaten terugzien

Zo kan de Phocabby aan boord van Raderstoomboot De Majesteit perfect de sfeer vastleggen die jouw feest en bezoek uitstraalt. Je zult zeker blij zijn met jouw unieke party foto’s. Deze zijn terug te vinden op de Facebook pagina van Raderstoomboot De Majesteit.